Küçücek Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Okulumuz; öğrencisi, öğretmeni, velisi ve tüm çalisanlariyla milli ,manevi duyguların hakim olduğu,sevgi ve hosgörü ikliminin egemen olduğu, akademik, sosyal ve sportif aktiviteleriyle önder kurum olsun.

Misyon: Milli ve Manevi değerleri önemseyen ,Atatürk ilkelerine bagli, kendine güvenen, hosgörülü, sorumlulugunu bilen, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, kültürüne sahip çikan, arastiran, sorgulayan, sosyal ve kültürel alanda basarili, değisim ve gelisime açik, çaliskan ve nitelikli ögrenciler yetistirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.45
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 , TABİTAK 2204
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB ERASMUS+ "BİZ BİR AİLEYİZ SİBER ZORBALIĞI YENERİZ"

WEB - https://akyazikucucekcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Küçücek Cumhuriyet Mahallesi Fatih Caddesi No 68

Öğretim Şekli :Normal-Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Akyazı- Küçüçek Cumhuriyet Mah. Fatih Cad. No:68

Adres - Küçücek Cumhuriyet Mahallesi Fatih Caddesi No 68

Ulaşım Her 15 dakikada bir ilçe merkezine ulaşım aracı mevcut olup sık sık da il merkezine ulaşım aracı gidip gelmektedir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine yaklaşık 20 km uzaklıkta olup. İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.